Dnes je Nedela 18.04.2021
Meniny má Valér, zajtra Jela
Váš košík je prázdny
home
Detské značkové oblečenie. www.jasika.sk
home
Pri každom nákupe nad 9,96 € s DPH darček zdarma / Pri každom nákupe nad 50,- € s DPH, poštovné a balné zdarma
tovar na sklade

Služby zákazníkom

Ochrana osobných údajov

Vaše osobné informácie sú chránené.


Ochranu súkromia a osobných údajov považujeme za prvoradú povinnosť. S osobnými údajmi nakladáme výhradne v súlade s platnou legislatívou.

Informácie, ktoré zbierame a ukladáme


Zhromažďujeme osobné údaje, ako je Vaše meno, emailová adresa, poštová adresa, telefónne číslo a číslo mobilného telefónu , pokiaľ nám ho poskytnete. Čas od
času môžeme tiež zhromažďovať ďalšie citlivé informácie ako je Vaše užívateľské meno a heslo. Akonáhle sa zaregistrujete a prihlásite, už pre nás nie ste anonymní.

Prečo zbierame a ukladáme informácie


Informácie, ktoré ukladáme, používame pre prispôsobenie obsahu, ktorý vidíte, pre zlepšenie užívateľského zážitku na našich stránkach.
Inými slovami, s Vašou pomocou pre Vás chceme vytvárať lepšie služby.

Ochrana dát


Realizujeme celú radu bezpečnostných opatrení, ktoré majú za cieľ ochrániť Vaše osobné údaje.
Používame Secure Socket Layer (SSL) technológiu k ochrane údaju Vašej platobnej karty. Túto technológiu dokážeme poskytnúť aj pre prípravu alebo distribúciu Vášho
obsahu. Po ukončení platobnej transakcie nie sú citlivá dáta (čísla kariet apod.) nijak ukladané na naše servery.

Ochrana detí


Ochrana súkromia tých veľmi mladých je pre nás extrémne dôležitá. Z tohoto dôvodu neukladáme ani nezbierame informácie o tých, o ktorých vieme, že sú mladší ako 13
rokov a žiadna časť našich stránok nie je upravená tak, aby lákala kohokoľvek mladšieho ako 13 rokov.

Ako sa s nami spojiť


Všetky otázky týkajúce sa tohto prehlásenia o ochrane súkromia alebo iných aspektov našej siete webových stránok by mali byť zaslané do nášho právneho oddelenia
na adresu:
JASIKA s.r.o.

Bencúrova 26

82104 Bratislava

IČO: 47675527

DIČ: SK 2024097845


Právna forma


Zákazník vyplnením údajov pri registrácii súhlasí s tým, že spoločnosť JASIKA s.r.o. ako správca spracuje uvedené údaje do databázy. Spoločnosť JASIKA s.r.o. sa zaväzuje, že osobné
dáta získané z registrácie použije výhradne pre internú potrebu v zmysle zákona č. 18/2018 Z.z.., o ochrane osobných údajov. Akékoľvek využitie údajov v rámci
spoločnosti sleduje cieľ poskytnutia služieb zákazníkom spoločnosti JASIKA s.r.o. a jej prevádzkovaných serverov.

Osobné údaje zákazníkov nie sú poskytované žiadnym ďalším subjektom.
 

Predchádzajúci Nasledujúci
Odporúčame neprehliadnuť!
  • Detský náhrdelník a náramok
    Detský náhrdelník a náramok
    3,00
    vrátane DPH
  • Pančuchy
    Pančuchy
    7,19
    vrátane DPH
  • Šungit-kocka
    Šungit-kocka
    8,80
    vrátane DPH
  • Inca Collagen - morský kolagén
    Inca Collagen - morský kolagén
    45,00
    vrátane DPH
  • Šampón na vlasy proti lupinám - Šungit 300ml
    Šampón na vlasy proti lupinám - Šungit 300ml
    10,20
    vrátane DPH
  • Šampón na mastné vlasy - Šungit 300ml
    Šampón na mastné vlasy - Šungit 300ml
    10,20
    vrátane DPH
  • Detské gumičky v tvare mašličiek
    Detské gumičky v tvare mašličiek
    1,68
    vrátane DPH
  • Detské odznaky na oblečenie
    Detské odznaky na oblečenie
    2,39
    vrátane DPH
  • Detský náhrdelník a náramok
    Detský náhrdelník a náramok
    3,00
    vrátane DPH
  • Kojenecké košielky
    Kojenecké košielky
    1,32
    vrátane DPH
  • RUBENS BARN BÁBIKA - CICCI - 36 CM
    RUBENS BARN BÁBIKA - CICCI - 36 CM
    46,00
    vrátane DPH
  • RUBENS BARN BÁBIKA - ALMA - 36 CM
    RUBENS BARN BÁBIKA - ALMA - 36 CM
    48,00
    vrátane DPH